Bagietka czosnkowa

Czas przygotowania: 10 min
Ilość porcji: 2
Data dodania: 2021-02-08
Dedykowane urządzenie Zobacz więcej
Bagietka czosnkowa

SKŁADNIKI

8 kromek bagietki czosnkowej
4 grube plastry sera cheddar
Masło czosnkowe

WYKONANIE

Włącz opiekacz do kanapek.
Złożyć kanapki, układając masło czosnkowe na zewnątrz, posypując serem.
Lekko dociśnij dłonią, aby trochę spłaszczyć.
Włożyć kanapki do opiekacza i zamknąć pokrywę.
Gotować przez ok. 4-5 minut do zarumienienia i podpieczenia.
Wyłącz opiekacz do kanapek i ostrożnie wyjmij tosty z urządzenia.
Wyśmienite jako dodatek do zupy pomidorowej lub minestrone.

Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu